Mundial

FGM mundial web bannerFeelGood Market op Festival Mundial!

Ook dit jaar zal de FeelGood Market het hele marktgedeelte op Festival Mundial regelen op 25 en 26 juni 2016.

Vorige jaren trok het festival 21.000 bezoekers met een bont programma van (inter)nationale muziek, dans, theater, circus en lekker eten, 12 area’s en 8 stages. Erg sfeervol en gezellig! Daar past de FeelGood Market helemaal bij!

We staan binnen in de wagenmakerij aan de spoorzone.
Wil je meedoen met een kraam of een stand? stuur ons dan eerst een mail met daarbij enkele productfoto’s en of een link naar je website. Zo kunnen wij zien of wat je aanbiedt geschikt is voor de FeelGood Market. Wij selecteren op creativiteit, duurzaamheid, inspiratie, schoonheid, ambachtelijkheid, originaliteit bij voorkeur aangeboden door de maker zelf. Wij willen geen ‘droge infostands’. Dus wil je een dienst aanbieden? Bedenk dan een interactieve manier om bezoekers hiervoor warm te maken.

Inschrijving is alleen mogelijk voor deelnemers met non horeca. Wij kunnen geen deelnemers plaatsen met producten voor directe consumptie.

Waar                Festival Mundial, Spoorzone Tilburg
Wanneer          Zaterdag 25 en Zondag 26 juni 2016. De Festival-tijden zijn op 25 juni: 13.00-01.00u en 26 juni:13.00-23.00u
Tijden             13:00 tot 21:00 uur
Entree             FeelGood Market deelnemers krijgen per 4m kraam 2 deelnemers entrée kaarten voor het festival om je kraam te bemannen en hopelijk ook nog wat van het festival mee te kunnen pikken (gewoonlijk a €37,50              per weekendkaart). Een 2 meter kraam krijgt 1 deelnemers entreekaart.

Extra info over Festival Mundial Festival Mundial is een jaarlijks muziekfestival aan de spoorzone in Tilburg met een focus op wereldmuziek. Doordat het een intiem en toegankelijk festival met een experimentele programmering is, presenteert Mundial de cultuur van de toekomst. Centraal staat vernieuwende Urban uit stedelijke smeltkroezen over de hele wereld: van Japanse Punk tot Malinese Ngoni pop, van Nederhop tot Israëlische surf. Naast concerten biedt het festival ook theater, dans, circus en kinderactiviteiten aan. Misschien wel het kleurrijkste festival van Nederland! Een kwart eeuw geleden ontstaan vanuit ontwikkelingssamenwerking en uitgegroeid tot een sfeervolle mini-wereldreis. Hier vind je grote namen en grote talenten van over de hele wereld.   www.festivalmundial.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.feelgoodmarket.nl/festival-mundial-2016/