Deelnemen

Wil je ook meedoen aan de de FeelGood Market?

Neem contact met ons op en vertel over je product en hoe het gemaakt is. Wij richten ons met name op handgemaakt, origineel design, biologisch, fairtrade, ambachtelijkheid en duurzaamheid. In hoeverre zijn jouw producten dat?

Als we je producten geschikt vinden voor de FeelGood Market dan kom je in ons mail bestand en sturen we je (maandelijks) een uitnodiging om mee te doen met daarin links om je in te schrijven via ons online systeem. Alleen betaalde inschrijvingen zijn geldig.

Wil je er bij zijn? Wacht dan niet te lang met inschrijven om teleurstelling te voorkomen.. Want vol is echt vol…

Onze werkwijze:
• Wij sturen onze uitnodigingen naar iedereen in ons mailbestand. Dat zijn er veel meer dan we kunnen plaatsen.

• Vervolgens selecteren wij uit de betaalde inschrijvingen iedere editie een mooie, gevarieerde selectie voor de Market.

• Diegenen die niet geplaatst zijn krijgen hun geld terug of worden doorgeschoven naar een volgende editie.

Je kunt je kraam of standplaats eventueel delen met een deelnemer die wij ook geschikt vinden. We vragen je deze persoon zelf te zoeken en aan ons voor te stellen.

Voor horeca geldt dat je producten volgens de regels van De Voedsel en Waren Autoriteit bereid en geserveerd moeten worden.

Als FeelGood Market Deelnemer ben je ook uitgenodigd om je Producten en Diensten (massage, yoga, mindfullness, creatieve workshops etc.) te plaatsen op FeelGood Market Online. Meer info hiervoor vind je in de uitnodiging die je ontvangt na selectie.


Too Good To Go

We weten dat er vaak eten over is na een markt, omdat het nu eenmaal moeilijk in te schatten is hoeveel je gaat verkopen. Daarom zijn wij sinds kort aangesloten bij ‘Too Good To Go’ – een initiatief tegen voedselverspilling. Het werkt heel simpel, al het nog bruikbare voedsel dat je aan het einde van de dag over hebt, doneer je aan dit initiatief. Wij komen aan het einde van de dag langs om alles op te halen en stellen hiermee ‘FeelGood pakketten’ samen.

Tegen een gereduceerd bedrag kunnen bezoekers zo’n pakketje kopen, zonder te weten wat ze krijgen. Het enige wat ze weten is waar ze het kopen, hoeveel ze betalen en op welk tijdstip ze het moeten komen ophalen. Consumenten betalen slechts 1/3 van de prijs, wat inhoud dat wanneer ze 5 euro betalen, ze een pakketje ter waarde van 15 euro krijgen. Gevuld met van alles! Ze kopen deze pakketten via de app van Too Good To Go.

Klik hiernaast om de app te bekijken/downloaden https://toogoodtogo.nl/nl

De pakketten kunnen na afloop van de market bij de Bar worden opgehaald.

De opbrengsten van de verkoop van de pakketjes zouden wij graag willen schenken aan een goed doel. Welk doel weten we momenteel nog niet. Alle suggesties zijn welkom. We verdienen hier zelf dus niets aan. Meedoen is al een goed doel op zich…

Wil je meedoen? Laat het ons dan ruim van tevoren weten zodat wij kunnen beoordelen of we al dan niet genoeg hebben voor een bepaald aantal pakketten. Om een goede inschatting te kunnen maken zouden wij graag willen weten wat je ongeveer verwacht over te hebben. En wat de normale prijs van deze producten is. Heb je bijvoorbeeld gemiddeld na een markt dag 1 a 2 taartjes/broodjes/quiches/aardappelen over of is dat 5 tot 10 stuks van…..Aan een grove schatting hebben we genoeg. Doe mee! En help voedsel verspilling te voorkomen. En ook: laat mensen met een kleinere portemonnee op deze manier ook genieten van je producten!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.feelgoodmarket.nl/deelnemen/