FeelGood Park

Het FeelGood Park is een duurzame horecagelegenheid in de natuur, aan de rand van Eindhoven midden in Park Meerland. Een plek om tot rust te komen, geïnspireerd te raken, te relaxen en te genieten van een FeelGood sfeer, de natuur, goed en eerlijk (vegetarisch) eten en fijne mensen. Een plaats vol creativiteit, muziek, inspiratie en ontmoeting in vakantiesfeer.

Helaas zijn we even opgehouden en is de bouw nog niet begonnen. De grond voor het FeelGood Park is inmiddels bouwrijp gemaakt, klaar voor onze mooie plannen! Maar helaas worden we even opgehouden door enkele buren die bang zijn dat hun leven verstoort zal worden door onze fijne plannen. Deze angsten vragen tijd om gehoord te worden en door de rechter beoordeeld te worden. Wij wachten daarom geduldig af en hopen dat jullie ook nog wat geduld hebben. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Het FeelGood Park wordt een ontmoetingsplek voor iedereen. Met respect voor de natuur, het milieu en elkaar. Een zo duurzaam mogelijk gebouwd eethuisje aan het water om van de natuur en eerlijk eten te genieten. Een fijne plek met inspirerende activiteiten om te ontmoeten, ontspannen en je te verdiepen in dingen waar jij warm voor loopt waardoor je nog meer van het leven kunt genieten…

We verwachten de uitspraak van de rechter binnenkort. De planning is in dat geval dat de bouw begin 2019 start (helaas dat duurt nog even…. de gemeente kan de benodigde vergunningen namelijk pas maken en afgeven na de uitspraak. En elke procedure kost tijd..) Nog even geduld dus. Maar het komt goed en het FeelGood Park zal er binnenkort staan om jou te bedanken!


Volg FeelGood Park op Facebook…
https://www.facebook.com/FeelGoodParkEindhoven

lokatie

marquette_Fotorcollage outsidecollage inside

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.feelgoodmarket.nl/feelgood-park/