FeelGood Park

De FeelGood Park is een duurzame horecagelegenheid in de natuur, aan de rand van Eindhoven midden in Park Meerland. Een plek om tot rust te komen, geïnspireerd te raken, te relaxen en te genieten van een FeelGood sfeer, de natuur, goed en eerlijk (vegetarisch) eten en fijne mensen. Een plaats vol creativiteit, muziek, inspiratie en ontmoeting in vakantiesfeer.


Crowdfundingsactie

Wil je direct naar de crowdfunding site? Klik hier!

Wij hebben zelf, met behulp van familie en vrienden en de Triodosbank meer dan 95% bij elkaar gebracht, maar we zijn er net niet. Daarom zijn we een crowdfunding gestart om het laatste benodigde bedrag bij elkaar te brengen. In totaal hebben we nog €25.000 nodig om alles rond te krijgen. En nu vragen we jou of jij ons wil steunen om onze droom te realiseren.

De grond is aanbetaald. De bouwplannen liggen klaar. De kavels worden momenteel bouw klaar gemaakt. Maar om de lening van de bank te krijgen hebben we dit laatste bedrag nog nodig….

Met jouw bijdrage maak je het mogelijk dat wij in februari 2018 kunnen gaan bouwen en in de zomer van 2018 de deuren van het FeelGood Park openen.

Doe je mee? Je kunt ons steunen door middel van een lening (je ontvangt daarvoor een rente van 4% per jaar) of door alvast iets te kopen in de voorverkoop (zoals een diner voor 2 of een koffiekaart). In ruil daarvoor krijg je van ons lekkere en leuke beloningen en uiteraard onze grote dank!

Wat is Crowdfunding? Crowdfunding is een manier van financieren waarbij je je laat financieren door een groep mensen ‘de crowd’ die jou en je bedrijf een warm hart toedragen. Om ons zo nog verder op weg te helpen. In ruil daarvoor krijg jij een extra beloning. Zo krijg je voor €50 euro 2 x een 3-gangen diner met een drankje naar keuze. En als je €1000,- leent krijg je naast 4% rente o.a. ook een FeelGood proefpakket met huisgemaakte delicatessen gemaakt volgens geheim Engels recept van de moeder van Advait.

Doneren of investeren Via CrowdAboutNow (één van de meest ervaren platforms voor crowdfunding) zijn we vandaag gestart met de crowdfunding campagne.

Op https://crowdaboutnow.nl/campagnes/feelgood-park is alle informatie te vinden. Je kunt daar direct doneren of investeren via iDEAL (klik op steun en doorloop het proces). Als je mensen kent die het leuk zouden vinden om ons met een bedrag te supporten, stuur deze mail dan vooral door óf laat ze contact met ons opnemen via info@feelgoodmarket.nl

We hopen dat je ons helpt en we zien je graag volgend jaar zomer in het FeelGood Park!

Hoe werkt het?
  • Klik hier en kom je op de pagina van Crowdaboutnow; het crowdfunding platform.
  • Rechts in het midden van de pagina zie je een vak met daarboven Lening en voorverkoop.
  • Klik op het juiste vakje.
  • Nu zie je iets daaronder Leen of koop staan.
  • Klik op het vakje van je keuze.
  • Nu kom je in een scherm met beloningen en verschillende opties.
  • Selecteer waar je voor kiest en klik op volgende. Maak alle stappen af.

Onze dank is alvast groot!:-)

Volg FeelGood Park op Facebook…
https://www.facebook.com/FeelGoodParkEindhoven

lokatie

marquette_Fotorcollage outsidecollage inside

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.feelgoodmarket.nl/feelgood-park/