Particpants

Participants FeelGood Market 16 april 2023

Catering & Food

Horeca & vers

Chilisaus.eu Specialist Chili Products, in various heat levels. No E numbers, additives and never available in supermarkets

Delicious fudge world Ambachtelijk gemaakte fudge in 35 smaken

Happy Belly Happy Belly verkoopt verse glutenvrije pizza’s en pizza bodems uit onze hout gestookte oven.  Pizza’s met vlees, vegetarisch of plantaardig en/of met lactose vrije kaas. We bieden ook onze huisgemaakte hot sauce van eigen gekweekte pepers aan.

Isas Ik verkoop zelfgemaakte verse kruidenboter via het recept van mijn oma.

Op hete kolen verse friet.

Pieman /Pie in the Park Engelse Pie

Satebakkers Lekkere sateetjes bij de Satebakkers , everything is homemade

Sjocolate Met Sjocolate verkopen wij verschillende producten van chocolade (bonbons , repen , desserts , nougat). Hierbij combineren we de chocolade met verschillende leuke smaakcombinaties om mensen te verassen. Een heerlijke traktatie om op tafel te zetten.

Untamed Kombucha Ambachtelijk, lokaal en duurzaam. Kombucha is alcoholvrij en bruisend, de smaak is lichtzoet en fris. Tegenhanger van frisdrank en alcohol. We omarmen het leven als één en het allergrootste avontuur!

YOFELIX Gemberdrank,shots, honing, jam allemaal bio.


FeelGood Producten

 

4SOULZ Verzwaarde oogzakjes, flowmat set, altaartjes, meditatie krukjes, edelstenen, wierook, himalaya zout, kaarten, zout lampjes, mokken en canvas tasjes

ABC-Energetics Alles op het vlak van energetische ondersteuning en bewustwording: ABC Lichtinstrumenten, wichelroedes & biotensors, mindful groepswandelingen & inzichtwandelingen, meditatieavonden, energetisch advies, stralingsmetingen & opsporen wateraders.

Aike Ananda Art Hand gedrukte en duurzame linoleum prints + kaarten met de vrouw centraal.

Allnaturalbased Met een assortiment van ruim 270 producten op natuurlijke basis: Haarverzorging, Gezichtsverzorging, Babyhuid verzorging, Mondverzorging, Lipverzorging, Intieme verzorging, Baardverzorging, Haarverzorging, Huishouden, Eten & drinken

Anna Emma/Victoria’s Closet Kleding, sieraden en geurkaarsen uit eigen atelier.

Anonien Anonien ontwerpt ansichtkaarten, alles eigengemaakt. Op de FeelGood Market komt een soort van postkantoortje inclusief brievenbus. De kaarten kunnen direct geschreven worden en bij mij op de post gedaan worden. Send some love ‚ô°

Argibald Cartoons & Illustratie Argibald Cartoons & Illustratie verkoopt waren van humoristisch teken- en schrijfwerk dat verscheen in Nieuwe Revu, HUMO (BE) en op de site van De Speld. Kinderboeken worden naar wens van een treffende illustratie voorzien 🙂

Bar’s Bargain Vintage Bar’s Bargain Vintage biedt deze Kersteditie een toffe selectie van vintage kleding en kaarten aan.

Belle Noir Sierlijke siliconen sieraden

Byjosi Stoepkrijt, Gelukspoppetjes, Houten decoratie

Day&Bloom Elegant handgemaakte zeeglas sieraden. Uniek in zijn soort en te dragen bij elke gelegenheid voor iedere vrouw.

Deladelies Ik zet vlinders, insecten en geleedpotigen op en verwerk deze in lijsten, stolpen, glazen boxjes of noem het maar op! De insecten die ik gebruik zijn op natuurlijke wijze gekweekt en gestorven. Kom een keer kijken, dan kan ik hier meer over vertellen.

Energetix By Milou Energetix By Milou verkoopt hoge kwaliteit magneetsieraden. De premium kwaliteit magneten garanderen je een langdurig vermogen om je te helpen in balans te blijven.

F16GEMS F16GEMS brengt tooth gems naar Eindhoven! Tooth gems zijn Swarovski diamantjes en/of gouden/zilveren charms die op de tanden worden geplaatst. Tooth gems zijn een creatieve manier om jezelf uit te drukken en je glimlach extra te laten shinen!

Flow Oils Flow Oils is ooit begonnen met de unieke combinatie om edelstenen te verbinden met aromatherapie (m.n. door het maken van Flow Sieraden). Inmiddels komen er bij Flow Oils verschillende dingen samen: ®Aromatherapie, edelstenen, massage en coaching.

green-goose Tassen en portemonnees van kurk, tassen van hennep en katoen, tassen van gerecycled vrachtwagenzeil, ecologisch verantwoorde verzorgingsproducten, bamboe sokken en boxershorts, duurzame gifts.

Haroldo Van weg gooi pallets gemaakte signs  ‘welkom home’  met verschillende titels etc. vis  designs  van hout etc.

Ilumina Handgemaakte sieraden uit Zuid Amerika

Ik_stook Ik_stook verkoopt kleurrijk keramiek.  Snoeppotjes met diertjes erop in de mooiste kleuren. Ook lekker grote bekers, waar je koffie of thee echt lekkerder van gaat smaken!

Jassemine Design Jassrmine Design ontwerpt en produceert handgemaakte sieraden en woondecoratie met polymeerklei, acrylhars en epoxyhars en 3d-geprinte decoratieve objecten gemaakt van gerecycled plastic.

Kaboomlaser Kaboomlaser maakt exclusieve houten puzzels voor volwassenen.  Lokaal op duurzame wijze geproduceerd.

kaDe kade studio design maakt sieraden en accessoires van fimoklei en edelstenen, het belangrijkste is dat elk accessoire uniek is qua stijl.

Kivo Petfood Wij mensen hebben een unieke band met onze huisdieren. En wie liefde geeft aan een viervoeter, krijgt er een soulmate voor terug. Daarom verdienen zij de beste zorg die we ze kunnen geven. Dit door de voeding te geven die ze nodig hebben.

Leandra du Pau Illustratie Leandra du Pau werkt als illustrator vanuit haar studio op Strijp-S. Haar illustraties zetten aan om even pauze te nemen, momenten van rust maar ook Japan en Konijnen inspireren haar en zie je terug in haar prints en kaarten.

My Sweet Rebel My Sweet Rebel is een sieradenmerk voor stoere hippe kids met aandacht voor het milieu. Onze dierenkettingen worden gemaakt van geupcyclede speelgoeddieren. Maak de look compleet met een armbandje of een tof brillenkoordje.

Nusa Sisters Handgemaakte sieraden met een uniek design van natuurlijke materialen zoals abalone schelp en parelmoer. Celebrate you!

Pauw Travels Upcycled batik kleding, bewustwording rondom Sri Lanka en promoten van ons reisbureau

Pura Vida Pura Vida ..’A powerful piece of art’.. Orgonites & Edelstenen

Rechter Handen Wij geven afgedankte materialen een tweede leven. we maken bijvoorbeeld van afgedankte spijkerstof leuke hebbedingetjes. Van (heup)tasjes,brood-fROMMELS tot aan pannenlappen toe. Ook onze zelfgemaakte (wens)kaarten zijn erg gewild. Van harte welkom.

Remake, Reuse, Recycle Vermaakte tweedehands kleding en betaalbare vintage.  Er is al zo veel kleding op de wereld! Ik wil laten zien dat tweedehands niet tweederangs maar met trots gedragen word.

Sà-nùk Sjaals, winter en zomer uit Nepal, katoenen vesten uit Thailand, tassen van buffelleer, sieraden uit Thailand en Nepal

Spirituele verbinder Cindy Bij Spirituele verbinder Cindy, is er een kaartlegging met persoonlijke inzichten. Hier heb je de kans om inzicht te verkrijgen in je eigen spirituele ontwikkeling. Verrijk je eigen zielsmissie. Kom ook haar Healing ART bewonderen.

Sten de Messenslijper Wij slijpen messen, scharen en (tuin)gereedschap om geld in te zamelen voor onderzoek naar Hersenstamkanker bij kinderen (DIPG/DMG).

Stichting Geef Om Elkaar Nederland Kinderboeken in de categorie 0 tot 15+ jaar

Sunday Mornings at the River Sunday Mornings at the River is een Engelstalige poëzie uitgeverij die wordt gerund vanaf de keukentafel in Strijp-S. Wij verkopen dichtbundels geschreven door nieuw talent van over de hele wereld.

Vintage Style Mix Fashionable en vintage kleding,schoeisel en accessoires

Wild Gems on Wheels Handpicked / upcycled vintage & handcrafted jewelry

Zapy Onze skincare producten en accesoires zijn handgemaakt in Brabant en omgeving en bevatten alleen natuurlijke, diervriendelijke en fairtrade ingrediënten.

 

 

 

 

 

 

Muziek

 
Harvest Moon Harvestmoon was born in the nineties when 3 young brothers started a band. Harvest Moon is a song by Neil Young, an all time hero. In the beginning the music was heavily influenced by American sixties & grunge. Over the years 2 new members came and with them new influences. The Strokes, (early) U2, Mark Lanegan, Bob Marley are some of them. We like to play music which is honest and comes straight from the heart.
 
 

Workshops en Activiteiten

• Proeverijen
• Gratis Kinderknutsel plein
• Bouwen met Bamboe
• Springkussen
• Relaxen. Het terras zorgt voor een sfeervolle hang-out plek om lekker onderuit te zakken met een drankje en een hapje. 

Do you also want to participate in the FeelGood Market? You can find more information here….

Permanent link to this article: https://www.feelgoodmarket.nl/deelnemers/?lang=en