Deelnemen

Wil je ook meedoen aan de de FeelGood Market?

Neem contact met ons op en vertel over je product en hoe het gemaakt is. Wij richten ons met name op handgemaakt, origineel design, biologisch, fairtrade, ambachtelijkheid en duurzaamheid. In hoeverre zijn jouw producten dat?

Als we je producten geschikt vinden voor de FeelGood Market dan kom je in ons mail bestand en sturen we je (maandelijks) een uitnodiging om mee te doen met daarin links om je in te schrijven via ons online systeem. Alleen betaalde inschrijvingen zijn geldig.

Wil je er bij zijn? Wacht dan niet te lang met inschrijven om teleurstelling te voorkomen.. Want vol is echt vol…

Onze werkwijze:
• Wij sturen onze uitnodigingen naar iedereen in ons mailbestand. Dat zijn er veel meer dan we kunnen plaatsen.

• Vervolgens selecteren wij uit de betaalde inschrijvingen iedere editie een mooie, gevarieerde selectie voor de Market.

• Diegenen die niet geplaatst zijn krijgen hun geld terug of worden doorgeschoven naar een volgende editie.

Je kunt je kraam of standplaats eventueel delen met een deelnemer die wij ook geschikt vinden. We vragen je deze persoon zelf te zoeken en aan ons voor te stellen.

Voor horeca geldt dat je producten volgens de regels van De Voedsel en Waren Autoriteit bereid en geserveerd moeten worden. Meer informatie vind je hier: Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit

Als FeelGood Market Deelnemer ben je ook uitgenodigd om je Producten en Diensten (massage, yoga, mindfullness, creatieve workshops etc.) te plaatsen op FeelGood Market Online. Meer info hiervoor vind je in de uitnodiging die je ontvangt na selectie.

Permanent link to this article: https://www.feelgoodmarket.nl/deelnemen/?lang=en