FleaGood Market

Op 9 juni is er op veler verzoek weer een FleaGood Market! Voor particulieren en ondernemers. Dit is de enige dit jaar. De markt is zowel buiten als overdekt.

De FleaGood Market is het vintage & tweedehands zusje van de FeelGood Market, waar particulieren en ondernemers hun nog goede tweedehands producten aanbieden die een 2de leven verdienen, met daarbij inspirerende activiteiten, goede (live-) muziek, food, een FeelGood sfeer en relaxen op het terras.

Dit keer uitkijkend over de boomtoppen en de stad, op het dakterras van de P+R Genneper Parken aan de Aalsterweg in Eindhoven, en de verdieping daaronder.  Deze editie organiseren we in samenwerking met gemeente Eindhoven waardoor er naast de markt extra veel gratis activiteiten  zijn voor kinderen.

Dus terwijl ouders uitbuiken op het terras en genieten van de fijne (live) muziek kunnen kinderen gefascineerd raken door een goochelaar/ buikspreker, muziekinstrumenten maken van restmaterialen en/of geschminkt worden. Allemaal gratis.

Een lekker dagje uit voor het hele gezin en een coole locatie om je vrienden te ontmoeten. Voor snuffelaars, schatzoekers en iedereen die van mooie dingen, fijne mensen, lekker eten, creativiteit en gezelligheid houdt.

Waar: P+R Genneper Parken Aalsterweg 316 Eindhoven 
Tijden: 12:00-17:00

Gratis parkeren!
Gratis entree!
Gratis relaxen en genieten:-)

Zelf je spullen verkopen?  Schrijf je hier in!

Prijzen, zie hieronder:

N.B. Omdat er geen kramen op het dak kunnen is er dit keer de mogelijkheid om naast verkoop vanaf een kleedje, ook een tafel te huren of vanuit je kofferbak te verkopen. Ook activiteiten zoals massage, coaching, Tarotkaarten legging, of yoga kunnen zich inschrijven.

Attentie: Deze markt is alleen voor Tweedehands, Upcycle, Activiteiten en Food.

Het is NIET toegankelijk voor de verkoop van nieuwe producten, stuntverkoop en (rest)partijen, tenzij schriftelijk met ons overeengekomen. Dit soort  producten worden ten alle tijden geweigerd, en mits ongezien toch ingeschreven ter plekke verwijderd van de markt.

Prijzen:

Let op: De inrijhoogte is max. 225 cm.

Non-Horeca: 

Alleen voor Tweedehands, Vintage, Upcycle en Activiteiten, zoals Massage, Tarotkaarten legging, Yoga of b.v.  een kapper:

*2,5 x 4 meter Standplaats €15
*5×4 meter Standplaats €25 evt met auto
*Tafel €10,- voor op je Standplaats (alleen in combinatie met een Standplaats)
*Extra meter €7,50 per meter

Prijzen Horeca:

*5×4 meter Standplaats €80,- incl btw
*Tafel €10,- voor op je Standplaats (alleen in combinatie met een Standplaats)
*Extra meter €7,50 per meter


Meedoen? Schrijf je hier in!

Niet zeker of het past? Mail ons! info@feelgoodmarket.nl

P.s. Deze markt is alleen voor Tweedehands en Food.
Het is GEEN braderie en NIET toegankelijk voor de verkoop van nieuwe producten, stuntverkoop en plastic (rest)partijen.
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.feelgoodmarket.nl/fleagood-market/