Contact

Wil je een stand huren op de FeelGood Market? Stuur ons een mail naar info@feelgoodmarket.nl met daarin een link naar je website of enkele duidelijke foto’s en een beschrijving van de diensten en/of producten die je wilt verkopen.

Wij selecteren op creativiteit, duurzaamheid, inspiratie, schoonheid, ambachtelijkheid, originaliteit bij voorkeur aangeboden door de maker zelf.

De huur voor een non food kraam van 3×1 meter of een standplaats (zonder kraam) van 3×3 meter is 67,50 euro ex btw. De huur voor een kraam voor horeca is 115,- ex btw voor een kraam van 3×1 of standplaats van 3×3 meter.

Je kunt je kraam eventueel delen met een deelnemer die wij ook geschikt vinden. We vragen je deze persoon zelf te zoeken en aan ons voor te stellen.

Voor horeca geldt dat je producten volgens de regels van De Voedsel en Waren Autoriteit bereid en geserveerd moeten worden.

Deelnemers met Food kunnen via onderstaande link de regels en voorwaarden vinden waar je je aan moet houden om voedsel op de Market te mogen verkopen: Richtlijnen-hygienisch-bereiden-op-de-feelgood-market

Wil je een dienst aanbieden (massage, yoga etc)? Dan vragen we je en leuke interactieve manier te verzinnen om bezoekers te laten ervaren wat jij aanbiedt (mag ook een workshop yoga zijn natuurlijk). Wij willen namelijk geen ‘droge infokramen’. Dus als je iets aanbiedt (zoals massage) vragen wij je bezoekers ter plekke te masseren en ze zodoende daar warm voor te maken. We horen graag van je.

Voor meer info mail ons naar info@feelgoodmarket.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Klik hier voor onze Algemene voorwaarden.

bedrijfsnaam en rechtsvorm: FeelGood Market VOF

vestigingsadres: Eindhoven

KvK nummer: KvK 17285654

BTW nummer: BTW NL822477981B01

e-mailadres: info@feelgoodmarket.nl

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.feelgoodmarket.nl/contact/