Hello Soul

Hello Soul wil met je zingen vanuit je hart. Dit doen we met Heartsongs en Mantra’s die bestaan uit eenvoudige, herhalende teksten waardoor je al snel niet meer hoeft te denken en je kunt overgeven aan de zang. Ik nodig je uit om kwetsbaar te durven zijn en het zingen toe te laten zoals het komt. Om zonder oordeel, kunde of censuur te uiten wat er op dat moment leeft in jou. Op deze manier te zingen werkt bevrijdend, helend en verbindend met de anderen die meezingen uit volle borst.

Het helpt om weer contact te maken met wie je werkelijk bent. Zoals je als kind nog ongecensureerd kon zijn. De jij zoals je geboren bent, die door het leven, onze opvoeding en alles wat we meemaakten meestal diep verborgen is onder een masker van hoe het hoort of hoe we willen zijn. Vaak weten we niet eens dat we een rol spelen, een rol die we hebben aangenomen als overlevingsmechanisme. Vanuit de onbewuste veronderstelling dat die manier ons het meeste liefde, geluk en de minste pijn oplevert.

Via  zang komen we terug in de stilte die we vaak overschreeuwen omdat al het andere belangrijker lijkt.  De stille wijsheid en vreugde die in ons leeft en alleen kan spreken als wij daar de ruimte aan geven. Dat te laten spreken is gelukzalig.

 

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.feelgoodmarket.nl/hello-soul/