Ibiza Retreat

FeelGood Ibiza Retreat 27 oktober-1 november 2017

Verwen je lichaam, ontspan je gedachten, voedt je ziel – vijf dagen op Ibiza, die je in verbinding brengen met je natuurlijke energie, vitaliteit en balans.

Een compleet programma van ‘Transformatief ademwerk’ & ‘Rebalancing lichaamswerk’ workshops en sessies, dans, meditatie, uitstapjes, coaching, samenzijn, ontspanning en heerlijke vegetarische catering in een prachtige Finca in de bergen van Ibiza.

Door

Advait Bryers (Rebalancing coach)
Priya van Breugel (Adem coach)

Inbegrepen:

  • 5 * 2 uur Transformatieve ademsessies
  • 1 * 2 uur ‘Art of Touch’ inleiding tot lichaamswerk/ massage
  • 1 * 90 minuten privé Rebalancing sessie inclusief ‘body reading’ advies
  • 1 * 30 minuten privé coaching
  • 2 * verschillende (dans) meditaties
  • 3 * 3 uur excursies/wandelingen/hippiemarkt

Het programma

Vrijdag – Aankomstdag 17:00 uur

Aankomst. De retraite begint met een welkomstcirkel een kans om ‘aan te komen’, je voor te stellen, elkaar te ontmoeten, onze intenties te delen en een beetje te los te komen.

Een heerlijk vegetarisch diner door onze chefkok Leah

Speelse kennismakings-avond, daarna chillen rondom het vuur.

Zaterdag / zondag / maandag / dinsdag

Elke dag om 8 uur is het sap en koffie/thee klaar. Om 8:30 doen we samen een ‘warming up’ –  we dansen onszelf de dag in, soms lichtjes, soms ‘funky’ en soms ‘trancy’ maar altijd openend en verbindend: voor onszelf, voor elkaar en voor de nieuwe dag. De muziek zal stoppen en voor 10 minuten kunnen we stilstaan en onszelf voelen en de stilte van waar we zijn.

Dan is het tijd voor een heerlijk gezond ontbijt, met vers fruit, sappen, granola en curd. 

De ochtenden zijn gewijd aan een Ademsessie van 2 uur. Ademwerk geeft energie en brengt je dieper in contact met je gevoel en (diepe) verlangens. Het helpt je te zien wat je werkelijk wil en de blokkades die je daarin tegenhouden te transformeren, zodat je je blijvend blijer en energieker kunt gaan voelen. Gaandeweg leer je hoe je het ademwerk zelf, na de retraite voort kunt zetten. 

S’ middags wordt lichte lunch geserveerd (salade, brood, soep) en de middagen zijn voor vrije tijd voor jezelf of een uitstapje samen – zonsondergang naar Es Vedra, het strand of een bergwandeling naar de grotten. Er is daarnaast voldoende vrije tijd waarin iedereen een (inbegrepen) privé Rebalancing-sessie kan boeken.

Om 19 uur genieten we van een heerlijk diner bereidt door onze chef Leah. Daarna is er tijd voor een (dans)-meditatie of vrije tijd. Op zondag hebben we de speelse workshop ’Art of Touch’ waarin je zelf aan de gang gaat met een aantal lichaamswerk-technieken.

Woensdag – De laatste dag

Net als de vorige dagen hebben we een volledig ochtendprogramma van warming-up, ontbijt en een ademsessie. Daarna komen we nog een keer samen om het einde van onze retraite af te sluiten en te vieren en lunchen we samen.

Accommodatie (alle prijzen per persoon)

Gelegen in het noorden van Ibiza, is deze prachtige authentieke Finca Ibizenca omringd door bergen en unieke natuur de perfecte locatie voor een FeelGood Retreat.

Rustieke kamer privé € 1.200
Rustieke kamer gedeeld 2 personen € 750, –
Rustieke kamer gedeeld 3 personen € 650, –

Terras kamer privé: € 1.200
Terras kamer gedeeld 2 personen: € 750, –

Binnenruimte privé: € 1.200
Binnenkamer gedeeld 2 personen: € 750,-

Binnenruimte eenvoudig privé: € 950, –
Binnen kamer eenvoudig gedeeld 2 personen: € 650, –

Binnenruimte ruim privé: € 1.200,-
Binnenruimte ruim gedeeld: €750,-

Reservering

Alle prijzen zijn inclusief: vervoer van/naar de luchthaven, excursies, ontbijt/lunch/diner, drinkwater, koffie en thee, coaching sessies en alle andere activiteiten in het programma. Vliegticket is niet inbegrepen.

De retraite begint op 27 oktober om 21:00 uur en eindigt op 1 november na de lunch. Je kunt vroegtijdig aankomen of je verblijf verlengen. Prijzen hiervoor liggen tussen €30 – €95 per nacht, afhankelijk van het type accommodatie.

Onze voorkeur gaat naar het delen van kamers, om het groepsgevoel aan te moedigen. Prijzen zijn afhankelijk van het type accommodatie.

Ga je mee? Mail ons naar info@feelgoodmarket.nl

Vroeg boek korting: ontvang tot en met 7 september 10% korting op je boeking!

               

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.feelgoodmarket.nl/feelgood-ibiza-retreat-27-oktober-1-november-2017/